Parson of the year

Årets Parson @goodgirl 2019 blev Good Girl’s Panda Magic med Fredrika Jonasson. Fredrika och Magic har under året utmärkt sig främst genom fantastiska resultat i nosework. Hon har dessutom blivit viltspårschampion och även plockat hem lite resultat i agility. Grymt jobbat! GRATTIS!


parsonoftheyearDen mest prestigefylld titeln en Good Girl-ägare kan få.
(Gäller Good Girls och inköpta foderhundar.)

Den hund som erhåller mest poäng totalt (Max 5 resultat från varje gren) får utmärkelsen. Vi utser även årets parson russell Terrier @goodgirl i varje gren. Prisutdelning sker i samband med årets kennelträff.

ÅRETS PARSON @goodgirl

Årets Parson @goodgirl 2018 blev youngster Good Girl’s Cat Cracker med matte Linda Rosenlund och husse Roger. Tillsammans har de under året meriterat honom i gryt, viltspår, bph, utställning och agility. Han vann under året även Svenska parsonspecialen. Både snygg och smart. GRATTIS!

Årets Parson @goodgirl 2017 blev youngster Good Girl’s Michael Jordan med Marianne Fransson. Marianne och Jordan imponerar med resultat i gryt, viltspår, bph och agility. Riktigt bra jobbat! GRATTIS!

Årets Parson @goodgirl 2016 blev rutinerade Good Girl’s Runaway Tetra. Maria Bergenholt med Tetra hade ett fantastiskt år på agilitybanorna och deltog bland annat på SM, NM och European Open. STORT GRATTIS!

Årets Parson @goodgirl 2015 blev Good Girls Di Dio med Förare Linda och Roger Rosenlund
Dio har under sitt första tävlingsår blivit Svensk Viltspårschampion, tagit Cert på utställning och samlat ihop 9 pinnar i agility och därmed titeln AGD I. Riktigt bra jobbat! GRATTIS!